Frittata er en italiensk udgave af æggekagen. Hurtig, lækre og nem ret.
Start med at ordne alle grøntsagerne. Hak løg, hvidløg og chili fint , peberfrugt, squash og tomater skæres i passende tern alt efter temperament nogle kan godt lide store stykker andre små.
Varm olien godt op og svits alle grøntsagerne godt af og smag til med salt og peber. Mens de står og steger(svitser) pisk da æggene sammen med salt og peber.
Nå alle grøntsagerne er gyldne hældes æggemassen over og den bages færdig i ovnen.
Bagetid ca. 15 min
ag frittataen ud af ovnen og drys med frisk hakket basilikum
Serveres evt. med en let salat
Ingredienser
Fremgangsmåde
Start med at ordne alle grøntsagerne. Hak løg, hvidløg og chili fint , peberfrugt, squash og tomater skæres i passende tern alt efter temperament nogle kan godt lide store stykker andre små.
Varm olien godt op og svits alle grøntsagerne godt af og smag til med salt og peber. Mens de står og steger(svitser) pisk da æggene sammen med salt og peber.
Nå alle grøntsagerne er gyldne hældes æggemassen over og den bages færdig i ovnen.
Bagetid ca. 15 min
ag frittataen ud af ovnen og drys med frisk hakket basilikum
Serveres evt. med en let salat