Kurv
Fragt fra 25,- / Fri over 500,- / Levering ons- og fredag

Gammeldags æblekage

Kategori

Gammeldags æblekage

Det er æblernes dag d. 21 oktober, og derfor synes vi at det er oplagt at give sig i kast med en god gammeldags æblekage med flødeskum til. Vi har yderligere gjort det nemt for dig, og udformet en æblekurv som indeholder alt hvad du skal bruge til en æblekage. Du kan finde kurven ved at klikke her

Ingredienserne - til 1 æblekage
Æblemos
 800 g Æbler
 150 g Sukker
 1 Vaniljesukker
 1 Vand
Kagerasp
 50 g Smør
 100 g Rasp
 50 g Rørsukker
Flødeskum
 2 Piskefløde
 1 vaniljesukker
Fremgangsmåde
1

Du starter med at lave æblemosen, da den skal stå og køle af, så den er helt kold, når du skal bruge den. Start med at skræl æblerne, skære kernehuset ud samt skære dem i tern.

2

Put æblerne i en gryde med vand og kog det op.

3

Derefter tilsætter du sukker samt vaniljesukker, og koger æblemosen til den er helt mør.

4

Stil æblemosen til side så den kan afkøle.

5

Dernæst laver du kageraspen. Det gør du ved at smelte smør i en pande sammen med rasp og rørsukker. Når kageraspen er sprød sættes dette til side.

6

Det næste du skal gøre er at piske fløde til flødeskum (du kan putte en teskefuld vaniljesukker i, hvis du har lyst)

7

Æblekagen skal nu samles. Dette gør du ved at lægge kagerasp i bunden, dernæst æblemos, kagerasp igen og sådan bliver du ved.

8

Slut æblekagen af med flødeskum enten på toppen eller i en skål ved siden af.

9

VELBEKOMME!

Ingredienser

Ingredienserne - til 1 æblekage
Æblemos
 800 g Æbler
 150 g Sukker
 1 Vaniljesukker
 1 Vand
Kagerasp
 50 g Smør
 100 g Rasp
 50 g Rørsukker
Flødeskum
 2 Piskefløde
 1 vaniljesukker

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Du starter med at lave æblemosen, da den skal stå og køle af, så den er helt kold, når du skal bruge den. Start med at skræl æblerne, skære kernehuset ud samt skære dem i tern.

2

Put æblerne i en gryde med vand og kog det op.

3

Derefter tilsætter du sukker samt vaniljesukker, og koger æblemosen til den er helt mør.

4

Stil æblemosen til side så den kan afkøle.

5

Dernæst laver du kageraspen. Det gør du ved at smelte smør i en pande sammen med rasp og rørsukker. Når kageraspen er sprød sættes dette til side.

6

Det næste du skal gøre er at piske fløde til flødeskum (du kan putte en teskefuld vaniljesukker i, hvis du har lyst)

7

Æblekagen skal nu samles. Dette gør du ved at lægge kagerasp i bunden, dernæst æblemos, kagerasp igen og sådan bliver du ved.

8

Slut æblekagen af med flødeskum enten på toppen eller i en skål ved siden af.

9

VELBEKOMME!

Gammeldags æblekage
Skriv et svar