Efteråret er suppevejr - også hos Madkurven. Derfor har vi lavet en lækker gulerodssuppe, som er perfekt til det kølige vejr. Rigtig god fornøjelse!
Kom løg og olie i en gryde og sauter ved middelhøj varme til løgene er bløde og klare.
Tilsæt hvidløg, chili, spidskommen, koriander, paprika og gulerødder.
Rør rundt i et minuts tid og tilsæt derefter kyllingefond – start med 6 dl.
Lad det simre til gulerødderne er møre.
Blend det så grundigt til det er helt cremet og lækkert.
Tilføj mere fond eller bouillon til konsistensen er som du ønsker og smag til med kokosmælk, salt og peber.
Server med lidt kokosmælk dryppet på, frisk koriander og/eller bredbladet persille, salt og peber – lidt ristede græskarkerner vil også være godt!
ca. 30 minutter
Tilføj ekstra chili, afhængig af, hvor spicy du ønsker suppen.
Tilføj 20 g frisk ingefær til suppen, samtidig med step 2. Dette bidrager med en frisk smag til retten.
Server et lækkert flute til retten.
Suppen er fryseegnet
Ingredients
Directions
Kom løg og olie i en gryde og sauter ved middelhøj varme til løgene er bløde og klare.
Tilsæt hvidløg, chili, spidskommen, koriander, paprika og gulerødder.
Rør rundt i et minuts tid og tilsæt derefter kyllingefond – start med 6 dl.
Lad det simre til gulerødderne er møre.
Blend det så grundigt til det er helt cremet og lækkert.
Tilføj mere fond eller bouillon til konsistensen er som du ønsker og smag til med kokosmælk, salt og peber.
Server med lidt kokosmælk dryppet på, frisk koriander og/eller bredbladet persille, salt og peber – lidt ristede græskarkerner vil også være godt!
ca. 30 minutter
Tilføj ekstra chili, afhængig af, hvor spicy du ønsker suppen.
Tilføj 20 g frisk ingefær til suppen, samtidig med step 2. Dette bidrager med en frisk smag til retten.
Server et lækkert flute til retten.
Suppen er fryseegnet