Dette er opskriften på den lækreste bananis - i vores øjne i hvert fald. Følg trinene step-for-step og du ender med at gøre dine gæster rigtig glade. God fornøjelse!
Mos bananen og skær chokoladen ud i grove stykker.
Hæld 2,5 dl letmælk i en stor skål.
Tilsæt et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix.
Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen.
Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter.
Rør hele bananen og 2/3 dele af chokoladen i ismassen.
Hæld isen i en fryseegnet beholder. Sæt isen i fryseren i min. 4 timer.
Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Pynt isen med resten af chokoladen.
Mindst 4 timer i fryseren
Tilsæt bananskiver på toppen som pynt
Ingredienser
Fremgangsmåde
Mos bananen og skær chokoladen ud i grove stykker.
Hæld 2,5 dl letmælk i en stor skål.
Tilsæt et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix.
Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen.
Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter.
Rør hele bananen og 2/3 dele af chokoladen i ismassen.
Hæld isen i en fryseegnet beholder. Sæt isen i fryseren i min. 4 timer.
Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Pynt isen med resten af chokoladen.
Mindst 4 timer i fryseren
Tilsæt bananskiver på toppen som pynt