Vælg hvad du vil have printet:

Madkurvens banankage

Prep Time15 minsTilberedelsestid55 minsTid i alt1 hr 10 mins

Ingredienser
 3 Æg
 270 g Sukker
 2 tsp Vaniljesukker
 125 g Hvedemel
 1 tsp Bagepulver
 100 g Smeltet og afkølet smør
 1 Most banan
 100 g Smeltet chokolade efter eget valg
Fremgangsmåde
1

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps

2

Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i dejen skiftevis med smørret

3

Vend den moste banan i 

4

Hæld dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter) og bag kagen nederst i ovnen (du kan også vælge en anden form)

5

Vend banankagen ud på en bagerist og lad den køle af

6

Tag kagen ud af formen og placer den, med undersiden opad, på et fad. Fordel den smeltede chokolade på kagen og server. 

Bagetid
7

Ca. 55 min ved 175 grader – traditionel ovn.

Tips
8

Kan fryses, dog uden glasur

9

Tilsæt ekstra banan for at få mere banansmag i kagen