Madkurvens rødbedebøffer

Nogen gange kan vegetariske retter smage helt fantastisk og overraske én smagsmæssigt. Her er en super lækker Madkurvens opskrift på rødbedebøffer. Den smager helt fantastisk og så er den nem at lave. Rødbedebøffer må gerne være lune ved servering. Serveres med Madkurvens skyr creme.

KategoriSværhedsgradBegynder

Prep Time15 minsTilberedelsestid30 minsTid i alt45 mins
Ingredienser
Rødbedebøffer
 350 g Skrællede groftrevne rødbeder (ca. 5)
 1 Lille groftrevet zittauerløg (almindeligt løg)
 2 Æg
 2 spsk Majsstivelse, f.eks. Maizena
 ½ tsk Groft salt
 Friskkværnet peber
 25 g Smør
Skyr creme
 3 dl Skyr
 0,50 dl Purløg
 1 knivspids Salt
 Friskkværnet peber
 1 Økologisk citron
Fremgangsmåde
1

Bland rødbederne med løg, æg, majsstivelse, salt og peber.

2

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande.

3

Form ca. 20 rødbedebøffer med 2 skeer og steg halvdelen ved jævn varme ca. 2 min. på hver side.

4

Gentag med resten af smørret og de sidste rødbedebøffer.

Skyr creme
5

Bland skyr med den hakkede purløg

6

Smag til med salt, peber og citronsaft evt. citronskal.

Ingredienser

Ingredienser
Rødbedebøffer
 350 g Skrællede groftrevne rødbeder (ca. 5)
 1 Lille groftrevet zittauerløg (almindeligt løg)
 2 Æg
 2 spsk Majsstivelse, f.eks. Maizena
 ½ tsk Groft salt
 Friskkværnet peber
 25 g Smør
Skyr creme
 3 dl Skyr
 0,50 dl Purløg
 1 knivspids Salt
 Friskkværnet peber
 1 Økologisk citron

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Bland rødbederne med løg, æg, majsstivelse, salt og peber.

2

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande.

3

Form ca. 20 rødbedebøffer med 2 skeer og steg halvdelen ved jævn varme ca. 2 min. på hver side.

4

Gentag med resten af smørret og de sidste rødbedebøffer.

Skyr creme
5

Bland skyr med den hakkede purløg

6

Smag til med salt, peber og citronsaft evt. citronskal.

Madkurvens rødbedebøffer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dine varer