Nogen gange kan vegetariske retter smage helt fantastisk og overraske én smagsmæssigt. Her er en super lækker Madkurvens opskrift på rødbedebøffer. Den smager helt fantastisk og så er den nem at lave. Rødbedebøffer må gerne være lune ved servering. Serveres med Madkurvens skyr creme.
Bland rødbederne med løg, æg, majsstivelse, salt og peber.
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande.
Form ca. 20 rødbedebøffer med 2 skeer og steg halvdelen ved jævn varme ca. 2 min. på hver side.
Gentag med resten af smørret og de sidste rødbedebøffer.
Bland skyr med den hakkede purløg
Smag til med salt, peber og citronsaft evt. citronskal.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bland rødbederne med løg, æg, majsstivelse, salt og peber.
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande.
Form ca. 20 rødbedebøffer med 2 skeer og steg halvdelen ved jævn varme ca. 2 min. på hver side.
Gentag med resten af smørret og de sidste rødbedebøffer.
Bland skyr med den hakkede purløg
Smag til med salt, peber og citronsaft evt. citronskal.