Kurv
Fast fragt 69,- / Fri over 500,- / Levering ons- og fredag
passionsfrugt cupcakes

Passionsfrugt cupcakes

 

Dette er opskriften på de lækreste passionsfrugt cupcakes - i vores øjne i hvert fald. Følg trinene step-for-step og du ender med at gøre dine gæster rigtig glade. God fornøjelse!

KategoriSværhedsgradBegynder
Prep Time20 minsTilberedelsestid17 minsTid i alt37 mins
Ingredienser
 125 g Smør
 150 g Sukker
 3 Æg
 225 g Mel
 ½ tsp Vaniljepasta
 1,50 dl Mælk
 2 tsp Bagepulver
 3 Passionsfrugter
 1 Lime
Topping
 150 g Smør
 20 g flormelis
 1 Smule mælk
 300 g Hvid chokolade
Fremgangsmåde
1

Smør skal have stuetemperatur. Det skæres ud i små tern og kommes i en mixer sammen med sukker. Det blandes på høj hastighed til "luftig".

2

Derefter kommer man ET æg ad gangen i, og til sidst vanilje.

3

De tørre ting (mel og bagepulver) kommes i en sigte og puttes ned i blandingen.

4

Tilsæt de tre passionsfrugter (indmaden) og saften af en lime.

5

Fyld dine muffinsforme 1/2 op med dejen

6

Bages ved 175 grader i ca. 17 minutter - til de er flotte gyldne.

Topping
7

Smør skal have stuetemperatur. Det skæres ud i små tern og kommes i en mixer sammen med flormelis. Det piskes til det er luftigt. Der kommes lidt mælk ved også.

8

Smelt chokoladen og den "kolde" chokolade kommes op i sukker/smørblandingen, som bliver pisket.

9

Kom din topping i en sprøjtepose med din ønskede tyl.

10

Sprøjt "roser" på de afkølede cupcakes.

Bagetid
11

ca. 17 min ved 175 grader – traditionel ovn.

Tips
12

Tilsæt ekstra passionsfrugt for at få mere smag

13

Topping: skift hvid chokolade ud med lige det du har lyst til

14

Si de sorte kerner fra passionsfrugterne inden indmaden kommer i dejen, hvis du ikke ønsker lidt knas i dejen.

Ingredienser

Ingredienser
 125 g Smør
 150 g Sukker
 3 Æg
 225 g Mel
 ½ tsp Vaniljepasta
 1,50 dl Mælk
 2 tsp Bagepulver
 3 Passionsfrugter
 1 Lime
Topping
 150 g Smør
 20 g flormelis
 1 Smule mælk
 300 g Hvid chokolade

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Smør skal have stuetemperatur. Det skæres ud i små tern og kommes i en mixer sammen med sukker. Det blandes på høj hastighed til "luftig".

2

Derefter kommer man ET æg ad gangen i, og til sidst vanilje.

3

De tørre ting (mel og bagepulver) kommes i en sigte og puttes ned i blandingen.

4

Tilsæt de tre passionsfrugter (indmaden) og saften af en lime.

5

Fyld dine muffinsforme 1/2 op med dejen

6

Bages ved 175 grader i ca. 17 minutter - til de er flotte gyldne.

Topping
7

Smør skal have stuetemperatur. Det skæres ud i små tern og kommes i en mixer sammen med flormelis. Det piskes til det er luftigt. Der kommes lidt mælk ved også.

8

Smelt chokoladen og den "kolde" chokolade kommes op i sukker/smørblandingen, som bliver pisket.

9

Kom din topping i en sprøjtepose med din ønskede tyl.

10

Sprøjt "roser" på de afkølede cupcakes.

Bagetid
11

ca. 17 min ved 175 grader – traditionel ovn.

Tips
12

Tilsæt ekstra passionsfrugt for at få mere smag

13

Topping: skift hvid chokolade ud med lige det du har lyst til

14

Si de sorte kerner fra passionsfrugterne inden indmaden kommer i dejen, hvis du ikke ønsker lidt knas i dejen.

Passionsfrugt cupcakes
Skriv et svar