Kurv
Fragt fra 25,- / Fri over 500,- / Levering ons- og fredag

Ratatouille

Ratatouille er lækkert og sundt tilbehør til din grillede bøf, lammekød eller kylling. Server din ratatouille som den er, eller brug den som en grøntsagssovs oven på f.eks. ris.

KategoriSværhedsgradBegynder
Prep Time15 minsTilberedelsestid45 minsTid i alt1 hr
Ingredienser
 1 stor Aubergine
 1 Rød peber
 1 Gul peber
 2 Courgetter
 1 stort Løg
 1 stort Rødløg
 2 fed Hvidløg
 500 g Modne tomater
 3 spsk Olivenolie
 1 kvist Frisk rosmarin
 1 tsk Groft salt
 Sort peber
Fremgangsmåde
1

Varm ovnen op til 200 grader. Skær aubergine, peberfrugter og courgetter ud i grove tern. Skær løget i smalle både og hvidløg i tynde skiver. Skær tomaterne. I en stor pande varmes 2 spsk af olien op. Kom auberginer i og steg dem i 5 minutter ved middel varme til de begynder at tage farve.

2

Kom dem i et ovnfast fad sammen med alle de øvrige grøntsager og vend det sammen med resten af olien, salt og godt med sort peber. Riv bladene af rosmarinen og drys dem i retten.

3

Bag retten i den varme ovn i 30-40 min. Vend i grøntsagerne halvvejs. Lad ratatouillen køle lidt af, så den er lunken, når den spises – der smager den bedst. Kan serveres som tilbehør til kød men passer også perfekt som hovedemne.

Ingredienser

Ingredienser
 1 stor Aubergine
 1 Rød peber
 1 Gul peber
 2 Courgetter
 1 stort Løg
 1 stort Rødløg
 2 fed Hvidløg
 500 g Modne tomater
 3 spsk Olivenolie
 1 kvist Frisk rosmarin
 1 tsk Groft salt
 Sort peber

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Varm ovnen op til 200 grader. Skær aubergine, peberfrugter og courgetter ud i grove tern. Skær løget i smalle både og hvidløg i tynde skiver. Skær tomaterne. I en stor pande varmes 2 spsk af olien op. Kom auberginer i og steg dem i 5 minutter ved middel varme til de begynder at tage farve.

2

Kom dem i et ovnfast fad sammen med alle de øvrige grøntsager og vend det sammen med resten af olien, salt og godt med sort peber. Riv bladene af rosmarinen og drys dem i retten.

3

Bag retten i den varme ovn i 30-40 min. Vend i grøntsagerne halvvejs. Lad ratatouillen køle lidt af, så den er lunken, når den spises – der smager den bedst. Kan serveres som tilbehør til kød men passer også perfekt som hovedemne.

Ratatouille
Skriv et svar