Vælg hvad du vil have printet:

Ratatouille

Prep Time15 minsTilberedelsestid45 minsTid i alt1 hr

Ingredienser
 1 stor Aubergine
 1 Rød peber
 1 Gul peber
 2 Courgetter
 1 stort Løg
 1 stort Rødløg
 2 fed Hvidløg
 500 g Modne tomater
 3 spsk Olivenolie
 1 kvist Frisk rosmarin
 1 tsk Groft salt
 Sort peber
Fremgangsmåde
1

Varm ovnen op til 200 grader. Skær aubergine, peberfrugter og courgetter ud i grove tern. Skær løget i smalle både og hvidløg i tynde skiver. Skær tomaterne. I en stor pande varmes 2 spsk af olien op. Kom auberginer i og steg dem i 5 minutter ved middel varme til de begynder at tage farve.

2

Kom dem i et ovnfast fad sammen med alle de øvrige grøntsager og vend det sammen med resten af olien, salt og godt med sort peber. Riv bladene af rosmarinen og drys dem i retten.

3

Bag retten i den varme ovn i 30-40 min. Vend i grøntsagerne halvvejs. Lad ratatouillen køle lidt af, så den er lunken, når den spises – der smager den bedst. Kan serveres som tilbehør til kød men passer også perfekt som hovedemne.