Papaya 1 stk. Eksotiske frugter Madkurven.dk
Papaya 1 stk.
36,00 kr. Tilføj til kurv

Papaya 1 stk.

36,00 kr.

Papay en dejlig og saftig spise. Når frugten er moden, smager den meget sødt. Papaya kan bruges i mange forskellige retter, som desserter, juicer, salater osv.

Du kan se flere varer under eksotiske frugter ved at klikke her

Hvad er en papaya?

Papaya er en melonlignende frugt med et orangegult frugtkød, som ligger gemt under et tyndt skind. Den kan variere i farve, og er rig på både A- og C-vitamin. Samtidig er papaya en god kilde til Kalium, folinsyre og fibre. Når frugten er moden, smager den meget sødt, frugtkødet er blødt og den er utrolig dejlig saftig. Papayafrugten er en af de mange eksotiske frugter vi har hos Madkurven. Se det store udvalg lige her!

Man er faktisk ikke helt sikker på, hvor papayafrugten oprindeligt stammer fra, men det menes, at den stammer fra Sydmexico og Centralamerika. I dag importeres der flest papayafrugter fra Hawaii men også i mindre mængder fra Florida, Californien, Mexico, Puerto Rico samt Central- og Sydamerika.

Hvordan kan man bruge frugten?

Papayafrugten kan med fordel anvendes til blandt andet desserter og is – blandt andet kan man skifte avocadoen ud med papaya i vores lækre opskrift med avocado is og jordbær. Papayafrugten er faktisk også rigtig god i salater, hvor den tilføjer lækker konsistens og spændende eksotisk smag. Den kan også med fordel bruges til at lave eksotiske smoothiebowls som man kan spise til morgenmad eller små mellemmåltider. Papayafrugten kan også juices og på den måde kan man få alle de lækre vitaminer og fibre, som papayafrugten indeholder. Papayafrugten er også rigtig lækker som en snack i sig selv – den kan spises som du vil spise en hvilken som helst anden melon eller frugt.

Det er kun fantasien, der sætter grænser med denne lækre frugt.

Papaya er faktisk en af vores bedst solgte eksotiske frugter. Vi vil i hvert fald gerne anbefale den til dig, hvis du er glad for eksotiske frugter!