Peanuts Naturel 1 kg Frø, kerner og nødder Madkurven.dk
Peanuts Naturel 1 kg
50,00 kr. Tilføj til kurv

Peanuts Naturel 1 kg

50,00 kr.

Peanuts.

Du kan se flere varer under nødder ved at klikke her

Hvad er peanuts?

Peanuts Naturel er betegnelsen for saltede og ristede jordnødder, der spises som snack. Peanuts er ikke sande nødder, men et medlem af bælgplanter familie sammen med ærter og bønner. Peanuts er små, lysebrune nødder, halvdelen af en ca. 1 cm. lang jordnød, der deles i to. Jordnødder dyrkes næsten overalt på jorden (fx USA, Asien, Afrika) som del af basisføden, da nødden er rig på proteiner (17%).

Der er mange forskellige måder at bruge peanuts: i saltform, i form af en stegt, i form af snacks, jordnøddesmør, etc.

Disse lækre snacks indeholder masser af vitamin E, B3 og folat.

Hvordan anvendes peanuts?

Peanuts naturel spises som snack/slik, men kan også indgå i kager, salater eller brød. Desuden kendes peanutbutter, der er en grov eller fin mos af jordnødder, som kan bruges som smørepålæg eller indgå i varme retter (især i det asiatiske køkken).

Tilføj dine peanuts til vores grønne salat med rodfrugter og vinaigrette. De vil tilføje en dejlig sprødhed og en rigtig god smag.

Næringsindhold

Selvom nødder anses for at være sunde, gælder dette desværre ikke peanuts, da de er saltede og ristede i olie. Jordnødder i sig selv har et højt fedtindhold på omkring 50%. Når nødderne ristes i olie, bliver det samlede fedtindhold på 70-75%. Hertil kommer, at den anvendte olie ofte er hydrogeneret fedt som er meget usundt.