Peberrodstænger 1stk DK Andet grønt Madkurven.dk
Peberrodstænger 1stk DK
30,00 kr. Tilføj til kurv

Peberrodstænger 1stk DK

30,00 kr.

Peberrod er gennem tiderne både blevet anvendt som krydderi og lægeplante. Peberrod har en stærk smag og smager lidt ligesom sennep. Du skal skrælle og rive peberroden fint inden du spiser den. Peberrod kan anvendes rå som revet peberrod eller i peberrodssalat ovenpå pålæg, men den kan også bruges varm til smag sætning, f.eks. i peberrodssovs.

Du kan se flere varer under andet grønt ved at klikke her

Hvad er peberrodstænger?

Peberrodstænger er gennem tiderne både blevet anvendt som krydderi og lægeplante. Peberrod har en stærk smag og smager lidt ligesom sennep. Du skal skrælle og rive peberroden fint inden du spiser den.

Anvendelse

Frisk peberrod er en klassiker sammen med andre nordiske råvarer, og smager dejligt sammen med rødbede, sild, kartofler, æble, and, og som smagsgiver i lys sauce til kogt høne eller oksekød. Høvlet peberrod og peberrod vendt i flødeskum, er en klassiker på dansk smørrebrød. I gamle dage blev peberrod brugt medicinsk på grund af sin bakteriehæmmende virkning.

Opbevaring

Peberrodstænger kan holde sig i op til en måned i en lufttæt beholder i køleskabet. Revet peberrod skal spises med det samme. Du kan også fryse hel peberrod og rive den frosne rod direkte i dine retter.