Pink lady æble 1 stk. Æbler Madkurven.dk
Pink lady æble 1 stk.
3,00 kr. Tilføj til kurv

Pink lady æble 1 stk.

3,00 kr.

Pink Lady er et af danskernes absolutte yndlingsæbler. Pink Lady er et sødt, sprødt og attraktivt æble med en karakteristisk lys rødmen.

Du kan se flere varer under æbler ved at klikke her

Hvad er Pink lady æble?

Pink Lady æblet er et af danskernes absolutte yndlingsæbler. Pink Lady er et sødt, sprødt og attraktivt æble med en karakteristisk lys rødmen. Æblerne fra Pink Lady har en lang modningscyklus. Det tager 7 måneder for et Pink Lady-æble at blive fuldstændigt modent – fra blomstringen i marts til plukningen i november.

Pink Lady vokser i hele Australien, og også i Sydafrika, Chile, Argentina, Brasilien, New Zealand, Californien, Washington State, Italien og Provence i det sydlige Frankrig.

Anvendelse

Det kan anbefales at anvendes som et dessertæble med ost, som en snack, i salater eller til tærter.

Opbevaring

Opbevar bedst dine æbler et køligt og mørkt sted, med god luftcirkulation. Eller hav dem i frugtskålen, og skynd dig at spis dem, varmen og den tørrer luft sætter fut i modningsprocessen

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.