Ribs 125 gr/bk HOL Bær Madkurven.dk
Ribs 125 gr/bk HOL
35,00 kr. Tilføj til kurv

Ribs 125 gr/bk HOL

35,00 kr.

Ribs er dejlig bær til gele og rysteribs, og børn elsker de røde bær. Ribs er ikke sure, men syrlige og har en dejlig frisk smag.

Du kan se flere varer under bær ved at klikke her

Hvad er ribs?

Ribs er dejlig bær til gele og rysteribs, og børn elsker de røde bær. Ribs er ikke sure, men syrlige og har en dejlig frisk smag, som er helt fantastisk tilberedt i den mest simple form, nemlig som rysteribs. Det er oprindeligt et vildtvoksende bær. Bærrene er klare, røde og bløde, med en mængde kerner omgivet af blødt frugtkød. Smagen er syrlig og en anelse bitter. Bærrene har et højt indhold af pektin hvilket gør dem velegnede til syltning og gele.

Bærrene kan fryses rå og kan bruges til rysteribs vinteren igennem.

Anvendelse

Brug dine ribs i den klassiske danske dessert, rød grød med fløde, som du kan finde opskriften på lige her. Du kan også bruge den i bagning, syltning, og bare nyde dem rå.

Opbevaring

De kan opbevares i køleskabet i 1-2 dage.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.