Rodfrugtskurv Enkeltkøb Madkurven.dk
Rodfrugtskurv
200,00 kr. Tilføj til kurv

Rodfrugtskurv

200,00 kr.

Lækker rodfrugtskurv med masser af sæsonens bedste rodfrugter. Vi har samlet et bredt udvalg til dig som bare elsker rodfrugter.

🍎  Ca. 5 kg. rodfrugter

🥦  6 -8 forskellige rodfrugter

🍊 til 2-4 personer

Rodfrugtskurv indhold

I rodfrugtskurven finder du en blanding af 6-8 af sæsonens forskellige rodfrugter. Indholdet af kurven kunne for eksempel være følgende:

Vi sørger altid for at varierer indholdet af rodfrugtskurvens indhold, så det passer til sæsonen. Indholdet er derfor aldrig det sammen og ovenstående er blot et eksempel på hvad du kan være heldig at finde i rodfrugtskurven.

Når du køber rodfrugtskurven som enkeltkøb binder du dig ikke til noget abonnement, du kan derfor købe og få leveret fra gang til gang. Hvis du gerne vil slippe for besværet, kan du også vælge vores abonnements løsninger, og se vores udvalg her.

Kvalitet og gode råvarer

Fordi Madkurven.dk udelukkende er en online frugt og grønthandler, leverer vi ekstra friske og kvalitetssikrede råvarer. Alle råvarer bliver håndplukket, og kontrolleret inden det pakkes. Vi modtager friske råvarer hver dag. Det betyder at de produkter du modtager, ikke har lagt længe hos os, før de er på vej videre. Vi har et tæt samarbejde med én af Danmarks største grossister, som sikrer et stort sortiment og kvalitet udover det sædvanlige.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.

Yderligere information

Størrelse

Lille

Økologisk

Nej

Indhold

Grøntsager