Royal Gala æble 1 stk. Æbler Madkurven.dk
Royal Gala æble 1 stk.
3,50 kr. Tilføj til kurv

Royal Gala æble 1 stk.

3,50 kr.

Det er et sprødt æble, med lyst og saftigt frugtkød, som har en sød aromatisk smag. Farven er rød-orange og æblet har en middelstor størrelse.

Du kan se flere varer under æbler ved at klikke her

Hvad er Royal Gala æble

Royal Gala æblet er et af verdens mest udbredte populære og udbredte æbler, og det er bestemt ikke uden grund. Det er et sprødt æble, med lyst og saftigt frugtkød, som har en sød aromatisk smag. Farven er rød-orange og æblet har en middelstor størrelse.

Oprindelig stammer Royal Gala fra New Zealand, hvor det opstod som en blanding af Golden Delicious og Kidd’s Orange Red i 1930’erne. Men er senere via Australien, blevet udbredt til det meste af verden.

Anvendelse

Udover at være saftig og velsmagende, skyldes en del af Royal Gala’s popularitet, at det er et meget alsidig æble. Det kan både spises som det er, bruges i salater, tærte og forskellige andre desserter og så er det helt fantastisk tørret i ovnen til æblechips.

Opbevaring

Opbevar bedst dine æbler et køligt og mørkt sted, med god luftcirkulation. Eller hav dem i frugtskålen, og skynd dig at spis dem, varmen og den tørrer luft sætter fut i modningsprocessen

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.