Rucola 100 g/bk DK
Rucola 100 g/bk DK
14,00 DKK Tilføj til kurv

Rucola 100 g/bk DK

14,00 DKK

Bladene på rucolasalaten er små, smalle, stærkt grønne og fligede. Smagen er meget aromatisk, krydret, pebersmag eller sennepsmag.

Du kan se flere varer under salat ved at klikke her

Hvad er rucola?

Bladene på rucolasalaten er små, smalle, stærkt grønne og fligede. Smagen er meget aromatisk, krydret, pebersmag eller sennepsmag. Rucolasalat får sin bitre smag af en bioaktiv komponent, der hedder glucosativin. Det er et af de stoffer i rucola, som menes at kunne beskytte kroppen mod en række sygdomme.

Rucolasalaten er i de senere år blevet en populær salat i de danske køkkener.

Anvendelse

Spises rå i salater, men kan også bruges i supper og saucer.

Rucolasalaten indgår som fast bestanddel i den traditionelle sydfranske (provençalske) salat mesclun, der er en let bitter blandet salat.

Ren rucola kan desuden også noget med oksekød. Nyd rucolasalaten til en klassisk carpaccio med parmesan og pinjekerner eller brug rucola i stedet for almindelige salatblade i din hjemmelavede burger. Bland de smagfulde blade med andre salatsorter til en skøn blandet grøn salat. Eller vend friskkogt pasta med rucola, solmodne tomater, parmesan og en god olivenolie.

Opbevaring

De små grønne blade kan holde sig i ca. en uge på køl, hvorimod holdbarheden blot er en dag, hvis bladene opbevares ved stuetemperatur.

Indhold

100 gr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.