Sharonfrugt 1 stk SPA Eksotiske frugter Madkurven.dk
Sharonfrugt 1 stk SPA
12,00 kr. Tilføj til kurv

Sharonfrugt 1 stk SPA

12,00 kr.

Sharonfrugt er en skøn og mild frugt. Det er en frugt, som næsten skal være overmoden, når den spises.

Du kan se flere varer under eksotiske frugter ved at klikke her

Hvad er en sharonfrugt?

Sharonfrugt, er en skøn og mild frugt. Sharon er en orangefarvet frugt, der mest af alt ligner en forstørret tomat. Den har fire bægerblade i toppen og er en anelse firkantet i formen. Det tynde, glatte skind er spiseligt. Skæres en sharon over på tværs ses et stjerneformet mønster fra midten. Frugten er uden kerner.

Når du har skyllet den, er den lige til at sætte tænderne i. Og det er nemt at blive afhængig af denne supersøde håndfrugt med det milde, nærmest geleagtige frugtkød. Smagen minder om en sød, krydret pære.

Anvendelse af Sharonfrugt

Her er tale om en frugt, som næsten skal være overmoden, når den spises. Sharon anvendes som frisk frugt. Smagen er meget sød og lidt abrikosagtig med en anelse vaniljesmag. Den kan også være lidt syrlig.

Frugten kan godt spises, selv om den er hård og ikke helt moden, men den smager bedst, når den er helt orange, og skindet er glasagtigt. Den er fast i frugtkødet og kan nemt skære i pæne stykker.

Der er talrige anvendelsesmuligheder. Sharon kan bruges i desserter, sorbet, mos, kompot, syltetøj og som tilbehør til syrnede mælkeprodukter og osteanretninger.

I middelhavslandene spises sharon ofte som dessert. Del frugten i to halve, læg dem på en tallerken og spis med ske – det er det rene guf for slikmunde.

Opbevaring

Sharon har bedst af at ligge ved stuetemperatur. Her kan en moden sharon holde 2-4 dage. I køleskab kan umodne sharonfrugter holde et par uger. Lad altid frugten få rumtemperatur, inden du spiser den.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.