Hancock

Hancock sodavand – “værtens” bedste…

Hancock sodavand er nok nogle af de bedste sodavand, der findes. De startede med at brygge øl, men er sidenhen gået over til også at lave sodavand – på den gammeldags måde. Hvis man spørger Skiboniterne er de helt klar i mælet, når de skal vælge deres favorit sodavand. Det vil til enhver til være Hancock Sodavand. Sodavand er blevet en af de helt store trækplastre for Hancock – specielt deres Sport Cola.

Sport-Cola Hancocks mest solgte sodavand

Hancocks Sport-Cola blev tappet første gang i 1974. I de første mange år efter den første tapning, blev der ikke solgt ret mange. Det var sågar kommet til et punkt, hvor de overvejede at stoppe produktionen og fjerne den fra sortimentet. Det skete heldigvis ikke. Sport Cola er nemlig endt med at være Hancocks mest solgte sodavand. Den er dejlig frisk og frugtig – en rigtig tørstslukker, som indeholder rigtig colanød.

17 forskellige Hancock sodavand i sortimentet

Hancock producerer ikke blot Sport Cola. Nej, de har hele 17 andre sodavand i deres sortiment. De laver dem præcis som de gjorde i “gamle dage”. Hancock er kendt for ikke at spare på kvaliteten, og det gør de bestemt stadig ikke. Deres produkter er lavet med en rundhåndet mængde af de aller bedste råvarer.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.