Tahini 300 gr glas Dressinger og saucer Madkurven.dk
Tahini 300 gr glas
25,00 kr. Tilføj til kurv

Tahini 300 gr glas

25,00 kr.

Tahini er sesampasta, som ankom til Denmark fra Mellemøsten. Tahini er en olieret sesampasta baseret på ristede og malede sesamfrø. Velegnet til hummus.

Hvad er Tahini?

Tahini eller også kaldt tahin, er en pasta lavet på sesamfø. Tahini kendes oftes fra det mellemøstlige og nordafrikanske køkken, og har virkelig vundet i det danske køkken de seneste år.

Anvendelse

Du kan anvende tahini til forskellige saucer og dips. Specielt hummus er en populær dip, med tahini, som kan laves i mange forskellige varianter og bruges til pitabrød og grøntsagsstave.

Opbevaring

Opbevar tahini køligt, enten i en køkkenskuffe eller i køleskabet.

Det er ikke nødvendigt at opbevarer tahini i køleskabet efter åbning, men den holder sig dog lidt længere.

 

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.