Thisted Bryghus – Limfjordsporter

DKK 25,00 Inkl. moms

✅ På lager - Levering 1-3 dage

Limfjordsporter

🚚 1-3 dages levering
🍎 Altid friske varer
🔒100% sikker betaling
📦 Gratis levering ved køb for over kr. 500

Share

 • Beskrivelse

  Hvem er Thisted Bryghus?

  Thisted Bryghus – Limfjordsporter, eller i folkemunde “øllets gentleman”, er en næsten sort undergæret porter med en cremet lysebrun skumtop.

  Thisted Bryghus har siden 1902 været et selvstændigt bryggeri beliggende i Thisted. Med en enestående folkelig lokal opbakning har bryggeriet overlevet verdenskrige, kartoffelkure og finanskriser. Bryghuset fremstår i dag som et særdeles veldrevet bryggeri med en flot vækst i både omsætning og resultat fra år til år. Bryggeriet har de senere år markeret sig som et af landets absolut mest innovative, og sender løbende en række nye spændende produkter på markedet. Mange produkter indeholder ingredienser, der er dyrket i et af landets smukkeste naturområder: Nationalpark Thy.

  Smagen er kompleks, og domineret af lakrids, røg, ristet byg og maltsødme, og flot afstemt med en markant bitterhed fra humlen. Peter Klemensen købte ved lukningen af Urban bryggeriet i 1986 rettigheden til navnet og den karakteristiske blå/orange etiket. I 1989 kom Limfjordsporteren så på markedet fra Thisted Bryghus, men Klemensen fortsatte med at udvikle på opskriften indtil 1997, hvor han ikke mente den kunne forbedres yderligere. Sidenhen er denne øl blevet et ikon i ølverdenen, og det er et af de relativt få produkter fra Thisted Bryghus, der findes udenfor landets grænser – senest USA, hvor den fås på fad i adskillige velassorterede ølbarer.

  Hvis du kunne tænke dig at læse mere om Thisted Bryghus, så tryk lige her!

  Hvornår skal du nyde din Thy Classic?

  Thisted Bryghus – Limfjordsporter nydes ofte alene uden mad, men prøv den også til kraftige simreretter eller den avancerede som ledsager til østers. Du kan nyde den til lige det du har lyst til.

  Næringsindhold

  Allergener: Bygmalt

  Indhold per 100 g:

  Energi: 67 Kcal/262 KJ

  Fedt: 0 g

  Kulhydrat: 5,4 g

  Heraf sukkerarter: 0 g

  Protein: 0,6 g

   

  Anbefalet serveringstemperatur 8-14 °C.

  Limfjordsporter, 33 cl. og 50 cl.

  Alkoholprocent på 7,9.

 • Anmeldelser (0)

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Thisted Bryghus – Limfjordsporter”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Varenummer (SKU): 1110 Kategorier: ,