THYA marmelade – Blåbær med havtorn

DKK 50,00 Inkl. moms

✅ På lager - Levering 1-3 dage

THYA Marmelade med blåbær og havtorn giver en stor smagsoplevelse. Blåbær og havtorn har et fantastisk sammenspil i denne marmelade.

🚚 1-3 dages levering
🍎 Altid friske varer
🔒100% sikker betaling
📦 Gratis levering ved køb for over kr. 500

Share

 • Beskrivelse

  Hvem er THYA?

  THYA er en lille familieejet virksomhed, som laver utroligt lækre produkter ud af naturens råvarer i lokalområdet Thy. Blandt andet har THYA lavet denne marmelade med blåbær og havtorn, som giver en stor smagsoplevelse. Blåbær og havtorn har et fantastisk sammenspil i denne marmelade. Her får du virkelig en på opleveren! THYA’s bærproducent, ’Thy Økobær’ i Sønderhå, er én af de håndplukkede leverandører, der har leveret nogle af de delikate blåbær til denne marmelade. En del af de friske og let syrlige havtorn er håndplukket fra klitterne i Nationalpark Thy.

  Hvis du har lyst til at læse mere om THYA og hvilke produkter du ellers kan finde i vores sortiment, kan du trykke lige her.

  Hvad kan du bruge produktet til?

  Du kan bruge denne marmelade til lige det du har lyst til. Den kan bruges på en dejlig ostemad til morgenmad eller fredagaften, når der skal lækre dessertpandekager på bordet. Den tilføjer en utrolig dejlig syrlig smag, som er perfekt i stort set alle anledninger. Derudover vil den også være rigtig god at bruge i en lækker kage, da marmeladen tilføjer lidt syrlighed til det ellers så søde bagværk.

 • Anmeldelser (0)

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “THYA marmelade – Blåbær med havtorn”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Varenummer (SKU): 1069 Kategorier: ,