THYA marmelade – Blåbær med havtorn Marmelade, sirup og honning Madkurven.dk
THYA marmelade – Blåbær med havtorn
50,00 kr. Tilføj til kurv

THYA marmelade – Blåbær med havtorn

50,00 kr.

THYA Marmelade med blåbær og havtorn giver en stor smagsoplevelse. Blåbær og havtorn har et fantastisk sammenspil i denne marmelade.

Du kan se flere varer under THYA ved at klikke her.

Indhold: 200gr

Hvem er THYA?

THYA er en lille familieejet virksomhed, som laver utroligt lækre produkter ud af naturens råvarer i lokalområdet Thy. Blandt andet har THYA lavet denne marmelade med blåbær og havtorn, som giver en stor smagsoplevelse. Blåbær og havtorn har et fantastisk sammenspil i denne marmelade. Her får du virkelig en på opleveren! THYA’s bærproducent, ’Thy Økobær’ i Sønderhå, er én af de håndplukkede leverandører, der har leveret nogle af de delikate blåbær til denne marmelade. En del af de friske og let syrlige havtorn er håndplukket fra klitterne i Nationalpark Thy.

Hvis du har lyst til at læse mere om THYA og hvilke produkter du ellers kan finde i vores sortiment, kan du trykke lige her.

Hvad kan du bruge produktet til?

Du kan bruge denne marmelade til lige det du har lyst til. Den kan bruges på en dejlig ostemad til morgenmad eller fredagaften, når der skal lækre dessertpandekager på bordet. Den tilføjer en utrolig dejlig syrlig smag, som er perfekt i stort set alle anledninger. Derudover vil den også være rigtig god at bruge i en lækker kage, da marmeladen tilføjer lidt syrlighed til det ellers så søde bagværk.