THYA – Økologisk chili i havsalt
THYA – Økologisk chili i havsalt
65,00 DKK Tilføj til kurv

THYA – Økologisk chili i havsalt

65,00 DKK

THYA – Økologisk chili i havsalt gør det nemt at krydder din mad med sin unikke kværner i låget.

Du kan se flere varer under THYA ved at klikke her

Hvem er THYA?

THYA er en lille familieejet virksomhed, som laver utroligt lækre produkter ud af naturens råvarer i lokalområdet Thy. Blandt andet har THYA lavet denne økologiske chili i havsalt, som giver en stor smagsoplevelse som din almindelige salt ikke giver. Chili er en fantastisk tilføjelse til madlavningen som giver en utrolig dejlig og afrundet smag til dine retter. Chili er et lækker og populær krydderi, som mange bruger i køkkenet til daglig. Du er garanteret en smagsoplevelse udover det sædvanlige med denne salt! THYA økologisk chili i havsalt er bare en lækker krydderiblandning som er nem at benytte via dens kværn i låget.

Hvis du har lyst til at læse mere om THYA og hvilke produkter du ellers kan finde i vores sortiment, kan du trykke lige her.

Hvad kan du bruge produktet til?

Denne lækre salt er perfekt at bruge til madlavning. Du kan bruge den til at krydre dine nye kartofler, din fredagsbøf eller meget, meget mere. Chili og salt er krydderi de fleste køkkener bruger, så, du kan bruge denne lækre salt i alt slags madlavning lige fra asiatisk til nordisk. Det er nogle smage, som mange af os allerede bruger i køkkenet til daglig, og derfor er det ekstra lækkert, at det hele nu er samlet i ét produkt. Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge din THYA økologisk chili i havsalt til. Kun din fantasi sætter grænser. Tilføj din nye salt i en hver slags mad og forbered dig på en fantastisk smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Vi anbefaler, at produktet anvendes efter smag og behag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “THYA – Økologisk chili i havsalt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *