THYA økologisk havtorn i havsalt Salt Madkurven.dk
THYA økologisk havtorn i havsalt
65,00 kr. Tilføj til kurv

THYA økologisk havtorn i havsalt

65,00 kr.

THYA økologisk havtorn i havsalt giver en syrlighed til din madlavning som er utrolig lækker.

Indhold: 300g

4 på lager

Hvem er THYA?

THYA er en lille familieejet virksomhed, som laver utroligt lækre produkter ud af naturens råvarer i lokalområdet Thy. Blandt andet har THYA lavet denne økologiske havtorn i havsalt, som giver en stor smagsoplevelse som din almindelige salt ikke giver. Havtorn er et fantastisk bær, som giver en utrolig dejlig syre til dine retter. Havtorn er blevet en ekstremt populær ingrediens i det nye nordiske køkken. Du er garanteret en smagsoplevelse udover det sædvanlige med denne salt! THYA økologisk havtorn i havsalt er bare en lækker krydderiblandning som er nem at benytte via dens kværn i låget.

Hvis du har lyst til at læse mere om THYA og hvilke produkter du ellers kan finde i vores sortiment, kan du trykke lige her.

Hvad kan du bruge produktet til?

Denne lækre salt er perfekt at bruge til madlavning. Du kan bruge den til at krydre dine nye kartofler, din fredagsbøf eller en lidt tungere efterårsret, hvor du kan tilføre lidt syre i form af havtorn. Det er nogle smage, som mange af os allerede bruger i køkkenet til daglig, og derfor er det ekstra lækkert, at det hele nu er samlet i ét produkt. Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge din THYA økologisk havtorn i havsalt til. Kun din fantasi sætter grænser. Tilføj din nye salt i en hver slags mad og forbered dig på en fantastisk smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Vi anbefaler, at produktet anvendes efter smag og behag.

Yderligere information

Økologisk

Ja