THYA – Økologisk peber i havsalt Salt Madkurven.dk
THYA – Økologisk peber i havsalt
65,00 kr. Tilføj til kurv

THYA – Økologisk peber i havsalt

65,00 kr.

THYA – Økologisk peber i havsalt er den ældste krydderiblandning der findes. Salt og peber har aldrig smagt bedre.

Du kan se flere varer under THYA ved at klikke her

1 på lager

Hvem er THYA?

THYA er en lille familieejet virksomhed, som laver utroligt lækre produkter ud af naturens råvarer i lokalområdet Thy. THYA har blandt andet kombineret to af de to mest essentielle ting i det danske krydderikøkken. Nemlig salt og peber. Faktisk er det den ældste krydderiblanding vi har. Denne økologiske peber i havsalt har en udsøgt balance mellem salt og peber, som giver den perfekte base til din madlavning. Derudover kan det samtidig runde dine madretter af. Disse to produkter er noget vi alle sammen bruger i hverdagen og hvad er bedre end at få et 2-1 produkt? Salt og peber har aldrig smagt bedre! THYA økologisk peber i havsalt er bare en lækker krydderiblandning som er nem at benytte via dens kværn i låget.

Så hvis du gerne vil have noget lokalt, lækkert og økologisk salt, så er denne økologisk peber i havsalt et fremragende valg.

Hvis du har lyst til at læse mere om THYA og hvilke produkter du ellers kan finde i vores sortiment, kan du trykke lige her.

Hvad kan du bruge produktet til?

Denne lækre salt med peber er perfekt at bruge til madlavning. Du kan bruge den til at krydre dine nye kartofler, din fredagsbøf eller noget helt tredje. Det er nogle smage, som de fleste af os allerede bruger i køkkenet til daglig. Derfor er det ekstra lækkert, at det hele nu er samlet i ét produkt. Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge din økologiske peber i havsalt til. Kun din fantasi sætter grænser. Tilføj din nye THYA økologisk peber i havsalt i en hver slags mad og forbered dig på en fantastisk smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Vi anbefaler, at produktet anvendes efter smag og behag.

 

Yderligere information

Økologisk

Ja