THYA – Økologisk Persillehvidløg i havsalt Salt Madkurven.dk
THYA – Økologisk Persillehvidløg i havsalt
65,00 kr. Tilføj til kurv

THYA – Økologisk Persillehvidløg i havsalt

65,00 kr.

THYA – Økologisk Persillehvidløg i havsalt er en lækker og populær krydderiblandning.

Du kan se flere varer under THYA ved at klikke her

4 på lager

Hvem er THYA?

THYA er en lille familieejet virksomhed, som laver utroligt lækre produkter ud af naturens råvarer i lokalområdet Thy. Blandt andet har THYA lavet denne økologiske persillehvidløg i havsalt, som giver en stor smagsoplevelse som din almindelige salt ikke giver. Persille og hvidløg er en fantastisk kombination, som giver en utrolig dejlig klassisk smag til dine retter. Persillehvidløg er en lækker og populær krydderiblanding. Du er garanteret en smagsoplevelse udover det sædvanlige med denne salt! THYA økologisk persillehvidløg i havsalt er bare en lækker krydderiblandning som er nem at benytte via dens kværn i låget.

Hvis du har lyst til at læse mere om THYA og hvilke produkter du ellers kan finde i vores sortiment, kan du trykke lige her.

Hvad kan du bruge produktet til?

Denne lækre salt er perfekt at bruge til madlavning. Du kan bruge den til at krydre dine nye kartofler, din fredagsbøf eller meget, meget mere. Det er nogle smage, som mange af os allerede bruger i køkkenet til daglig, og derfor er det ekstra lækkert, at det hele nu er samlet i ét produkt. Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge din THYA økologisk persillehvidløg i havsalt til. Kun din fantasi sætter grænser. Tilføj din nye salt i en hver slags mad og forbered dig på en fantastisk smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Vi anbefaler, at produktet anvendes efter smag og behag.

Yderligere information

Økologisk

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.