THYA – Økologisk ramsløg i havsalt Økologisk Madkurven.dk
THYA – Økologisk ramsløg i havsalt
65,00 kr. Tilføj til kurv

THYA – Økologisk ramsløg i havsalt

65,00 kr.

THYA – Økologisk ramsløg i havsalt. Havsalt og ramsløg er en fantastisk kombination, så du er garanteret en smagsoplevelse udover det sædvanlige!

Du kan se flere varer under THYA ved at klikke her

5 på lager

Hvem er THYA?

THYA er en lille familieejet virksomhed, som laver utroligt lækre produkter ud af naturens råvarer i lokalområdet Thy. Blandt andet har THYA lavet denne økologiske havsalt med ramsløg, som giver en stor smagsoplevelse som din almindelige salt ikke giver. Havsalt og ramsløg er en fantastisk kombination, så du er garanteret en smagsoplevelse udover det sædvanlige! Økologisk ramsløg i havsalt er bare en lækker krydderiblandning som er nem at benytte via dens kværn i låget.

Hvis du har lyst til at læse mere om THYA og hvilke produkter du ellers kan finde i vores sortiment, kan du trykke lige her.

Hvad kan du bruge produktet til?

Denne lækre salt er perfekt at bruge til madlavning. Du kan bruge den til at krydre dine nye kartofler, din fredagsbøf eller noget helt tredje. Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge din salt med økologisk ramsløg i havsalt til. Kun din fantasi sætter grænser. Tilføj din nye salt i en hver slags mad og forbered dig på en fantastisk smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Vi anbefaler, at produktet anvendes efter smag og behag.

Yderligere information

Økologisk

Ja